Cursus Gezichtsreflex

Datum: maandag 9 september 19.30 uur tot 21.45 uur

De kracht van gezichtsreflex is enorm en te mooi om niet door te geven. Op de cursus leer je een korte massage te geven en te ontvangen.

Gezichtsreflex is heerlijk om te ondergaan, en is super krachtig. Je leert de meridianen in het gezicht masseren welke verbonden zijn met het hele lichaam. Net zoals in de voeten en het gezicht zitten ook alle organen in het gezicht weerspiegeld.

Rimpels  in het gezicht vertellen alles over hoe de energie van organen in het lichaam functioneren. Wallen onder de ogen is het gebied van de nieren. Dit zie je vaker na een avondje stappen want dan werken de nieren harder. De rimpel tussen de wenkbrauwen zegt iets over de lever. “Wat heb je op je lever?” Ik kan niet weten of het alleen de energie betreft en of een orgaan al is aangetast. Er is in ieder geval geen balans in het orgaan en /of meridiaan. Of een orgaan werkt niet goed samen met een ander orgaan.

Voor wie? Voor iedereen die het leuk lijkt om te leren een gezicht liefdevol te masseren. Een goede basismassage voor gezichtstherapeuten.

Kosten: 25 euro

Datum: 20 mei 19.15 – 21.45 uur