Cursus Access Bars

Acces Bars is begin 2017 op mijn pad gekomen en heeft mijn leven veranderd. Acces Bars is een onderdeel van Access Consiousness, wat betekent toegang tot je bewustzijn. Ik ben mij nu zo bewust van wat er in mijn lichaam en gedachte gebeurt. Acces geeft mij tools (handvaten) gegeven om anders met mijn leven om te gaan. Hoeveel meer ruimte heeft mij dit gegeven om van mezelf te houden?

Access Bars is het vasthouden van bepaalde punten op het hoofd, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude patronen los te laten. In totaal zijn er 32 punten op het hoofd, die verbonden zijn met een aantal levensgebieden die voor ons allemaal belangrijk zijn: geld, relaties, vreugde en verdriet, lichaam en seksualiteit, ziekte en gezondheid en nog veel meer. Er ontstaat er meer rust in je hoofd, er komt ruimte en ontspanning in je lijf en je creëert nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden. Moeiteloos en met gemak.

Om in computertermen te spreken. Je defragmenteert je harde schijf. Dit zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren. Zo kun je het leven gaan leven dat je altijd al graag hebt willen leven, met meer gemak, vreugde en overvloed.

Wil jij meer rust in je hoofd, meer energie en minder klachten?

Na afloop van de behandeling heb je in het minste geval het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad en in het beste geval verandert je leven.

Access Bars Class

Tijdens de Bars Class leer je in één dag hoe je de punten op het hoofd kunt behandelen en krijg je een aantal tools aangereikt die je in het dagelijks leven kunt inzetten. Tools waarmee je jouw eigen leven en dat van anderen kunt verrijken. Tijdens de cursus ontvang en geef je 2x een Access behandeling.

Na afronding van deze class ben je Bars practicioner en mag je behandelingen geven aan je gezin, vrienden, familie en/of cliënten in jouw praktijk. Je mag ook gratis Bars sessies uitwisselen met collega Bars practicioners, zodat jij zelf ook blijvend kunt profiteren van de helende werking van de Bars.

Cursus Access Bars

  • 1 daagse cursus kost : € 300,00
  • Kinderen t/m 15 jaar gratis als ze met volwassene meekomen
  • Jeugd 16 en 17 jaar : €150,00
  • Inclusief cursusmateriaal, koffie/thee en lunch.
  • Cursusmateriaal is in andere talen te ontvangen als je dit wilt.

Cursusdatum: 1 hele dag of 2 halve dagen (ook voor kinderen)

  • vrijdag 22 november 2019, 10.00 tot 18.00 uur
  • vrijdag 13 december 2019, 10.00 tot 18.00 uur
  • maandag 30 december 9.30 tot 13.00 uur en vrijdag 3 januari 9.30 tot 13.00 uur
  • zaterdag 18 januari 2020, 10.00 tot 18.00 uur

Komt de datum niet uit? In overleg plan ik een extra datum.

All of life comes to me with Ease, Joy and Glory!