Gezichtsreflex voor moeder en kind

Cursus “Gezichtsreflex voor moeder en kind”

De kracht van gezichtsreflex is enorm en te mooi om niet door te geven. Daarom organiseer ik deze korte cursus in drie avonden. Op de cursus leer je een korte massage te geven, afgestemd op de klacht die er is. Je kan jezelf masseren bij bepaalde klachten of je kan jouw partner/vriend(in) jou laten masseren. Als het je baby betreft, kan je kindje masseren en hiermee de klachten laten verminderen.

Neem klachten altijd wel serieus. De massages zijn niet in plaats van een bezoek aan de arts of verloskundige, maar ter ondersteuning van gewone “kwaaltjes”.

Het is een cursus voor twee, samen met je partner of met een vriendin. Je oefent op de cursus op elkaar, je wordt beiden gemasseerd. Je ervaart hoe bijzonder het is om een massage te ontvangen en te geven. En als je een behandeling nodig hebt rondom of na de bevalling, dan kan de ander je dit geven.

Tijdens de cursus krijg je een syllabus met protocollen per probleem dat je kunt behandelen. De meest voorkomende problemen worden hierin opgenomen. Mocht je problemen hebben die niet in deze lijst voorkomen, dan kan je contact met mij opnemen voor een oplossing.

Opzet cursus:

  • dagdeel 1: – uitleg gezichtsreflexologie en basis-massage op elkaar toepassen.
  • dagdeel 2: – massage bij problemen rondom zwangerschap en bevalling
  • dagdeel 3: – massage bij problemen na de bevalling voor moeder en de baby

Kosten:
70 euro per persoon