In balans met gewicht

Hoe zou jij je willen voelen met je lichaam?

Praktijk FootTouch wil je helpen om in balans te komen met je lichaam. Vanuit haar eigen ervaring en steeds weer terug vallen in het oude eetpatroon en alle gevoelens daarom heen, heeft ze een nieuwe aanpak ontwikkeld.

Jaren geleden heb ik zelf verschillende diëten gevolgd, met als het gevolg dat ik steeds meer aankwam: 5 kilo eraf , 10 kilo erbij, 5 kilo eraf, 10 kilo erbij. Hoe gezond ik ook at en naar de sportschool ging, gewicht verliezen lukt mij niet. Ik bleef steeds het Jo-Jo effect ervaren. Uiteindelijk ben ik met willen afvallen gestopt. Ik geloof door mijn ervaring niet in afvallen, maar in gezond leven. Maar hoe doe je dat?

Wat is gezond leven? Wat is gezond eten?

Hoe leer je luisteren naar wat je lichaam nodig heeft?

Een oplossing om met je zelf in balans te komen, is dat mogelijk?

De oorzaak van overgewicht is niet alleen lichamelijk, maar vooral ook emotioneel. Hoe en wat je emotioneel meegemaakt hebt, heeft invloed op je zwaarder zijn. Vaak heb je ook van ouders en familieleden een voorbeeld gekregen, die je je helemaal eigen gemaakt hebt. Een zwaarder gewicht zorgt er ook voor dat je steviger op de grond staat en dat je niet zo snel omvalt. Je kan tegen een stootje. Maar er zijn meer oorzaken die met te zwaar zijn te maken hebben.

Vaak wordt ons verteld, het zit in de familie. Hoeveel hebben we aangeleerd en dus gekopieerd van onze familie? Trauma’s kunnen ook oorzaak hebben van je “te zwaar”zijn. Hoe vaak ben je in je leven afgewezen en vernederd? Heb jij vroeger je emoties niet mogen uiten? Voel jij je kwetsbaar en niet beschermd? Herken je schaamte gevoelens? Maar ook lichamelijk kun je voedingsstoffen missen, waardoor het gewicht loslaten niet lukt.

Hoe kun je deze emotionele problemen aanpakken?

Hoe zou het zijn om emotionele problemen en trauma’s op te lossen zonder er helemaal diep in te gaan? Dit is mogelijk met Acces Bars®. Acces Bars® is een behandeling op het hoofd om je lichaam te resetten van je automatische piloot. Je valt niet meer in je oude patroon en leert andere keuzes te maken. Een soort opschonen van je brein. Naast de basisbehandeling van Acces Bars, krijgen de trauma’s die bij jou passen aandacht om los gelaten te worden.

De Acces Bars® omvat 32 energetische punten op je hoofd. Deze punten bevatten de elektrische lading van alle beperkende ideeën, gedachten gevoelens en emoties die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in het leven. Door zachte aanraking van de Bars punten gaat de energie weer stromen en worden blokkades (vastzittende energie) in je lichaam afgevoerd. Hierdoor zal je meer ruimte in je hoofd ervaren, waardoor je nieuwe keuze kunt gaan maken voor wat je werkelijk wilt in je leven, zonder overbodige balans. Je kunt Bars eigenlijk goed vergelijken met het opschonen van een computer.

Als je veel bent afgevallen, maar de emoties hebben geen aandacht gehad, dan verval je weer in je oude patroon. Zelf ben ik afgevallen met de Gezondheidsreset van Life Plus. Er zijn veel programma’s om je lichaam te reinigen, alleen terugvallen in je oude systeem

2 keer een behandeling naar keuze: voetreflex, gezichtsreflex, tuina lichaamsmassage eventueel ondersteunt met cupping, ter bevordering van de stofwisseling en ontgiften van afvalstoffen in je lichaam.

Tijdens de Acces Bars sessie en massagesessie zullen de emotionele thema’s aandacht krijgen en leer je hoe je deze kan loslaten.

Informatie avond voor uitleg over het Begeleidingsprogramma reset 2.0. Je ontvangt een informatie pakket waarin je alles kan teruglezen. Informatieavond is gratis. Daarna beslis je of het Begeleidingsprogramma 2.0 en/of de Gezondheidsreset 2.0 bij je past.

Kan iedereen meedoen?

Als je “gezond” bent en het goed voelt om deze keuze te maken, kun je meedoen. Bij twijfel in verband met je gezondheid, altijd je huisarts raadplegen en vragen of de de Gezondheidsreset 2.0 kwaad kan.

Wanneer geen kuur?

In een aantal gevallen mag je de kuur niet doen: Je mag geen Gezondheidsreset 2.0 kuur doen: Als je zwanger bent of borstvoeding geeft, bij eetstoornissen, bij hoge dosering anti-depressiva, bij Diabetes type 1 en insuline afhankelijke Diabetes. Bij hart en vaatklachten overleg met de arts: “Kan dit kwaad? “ Bij darmklachten, overleggen naar de mogelijkheid. Het is bij darmklachten niet altijd mogelijk om hele kuur te doen, mogelijk moet je eerst het lichaam stabiliseren met alleen de basis supplementen. Massagesessies en Acces Bars sessie mogen altijd.

Hoe snel heb je resultaat?

Het eerste deel van de totale reset duurt bijna een maand. In deze periode kan je al 5 tot 10 kilo loslaten, met behoud van je spieren en mooie huid. Hierna zal je drie weken moeten stabiliseren en mocht je daarna nog meer gewicht los willen laten, dan kun je weer het eerst deel van de Reset 2.0 gaan doen.

Binnen twee weken na het beginnen van de Gezondsheidsreset 2.0 voelde ik mij veel fitter, vitaler en energieker en was ik 5 kilo kwijt. Na vier weken 8 kilo en een kledingmaat minder.

Ben jij klaar om een nieuwe keuze te maken? Wil jij je ook vitaler voelen en meer energie hebben?

Kom naar de kennismaking in Nijkerk op woensdagochtend 13 maart om 9.30 uur of woensdagavond 13 maart om 19.30 uur. Aanmelden via email foottouch@vanden-beld.nl.