Voorstellen

Mijn naam is Monique van den Beld. Ik ben getrouwd, ben moeder van drie kinderen en heb 3 kleinkinderen. In 1990 heb ik mijn opleiding HBOV-verpleegkundige afgerond. Na een aantal jaren in de verpleging gewerkt te hebben, wilde ik iets in de alternatieve gezondheidszorg gaan doen. Ik kwam in aanraking met voetreflex, waar ik in 2000 een opleiding voor gevolgd heb. Niet lang daarna ben ik in 2002 gestart met praktijk Foottouch, wat betekent aanraking van de voeten.

De afgelopen 20 jaar ben ik mij gaan bijscholen in alle vormen van reflexologie: gezichtsreflex, handreflex, oorreflex en Chi Nie Tsang (een buikmassage met reflexpunten voor de organen). Daarnaast volgde ik opleidingen in Chinese Tuina lichaamsmassage therapie, Kindertuina, Chinese Kruidenformules en Acces. Tijdens consulten maak ik gebruik van de Tools van Access. Access Consiousness betekent toegang tot je bewustzijn. Mensen leren toegang te krijgen tot hun bewustzijn en hiermee hun lichaam meer gemak kunnen geven.

In heel veel van mijn massagetechnieken geef ik workshops, die voor iedereen toegankelijk zijn. https://foottouch.nl/cursus-opleiding/

Foottouch blijkt na 20 jaar niet meer te passen bij mijn behandelingen die ik geef. Vanaf 2023 heet de praktijk Touch-Therapie. Deze naam dekt alle massagetechnieken die ik toepas.

Behandeling en consulten gaan op afspraak, bij voorkeur overdag. Je kan zelf online een afspraak maken of bellen als dat je voorkeur heeft. Je krijgt bevestiging via de mail als afspraak geaccepteerd is. Je hebt geen verwijzing nodig. Behandelingen worden veelal vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Cursussen worden niet vergoed vanuit de verzekering. Voor dringende of acute klachten, bel mij dan voor een afspraak. Op korte termijn noodplekken beschikbaar.

Tijdens een behandeling is het niet altijd mogelijk om de telefoon te beantwoorden. Spreekt dan iets in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug. De beste tijden om te bellen zijn rond half negen, tussen de middag of na 17.30 uur.

Contact

Via deze contact pagina kun je ook een vraag stellen en zal ik zo snel mogelijk op reageren via de email. Mocht ik niet gereageerd hebben, neem dan telefonisch contact op.