Voorstellen

Mijn naam is Monique van den Beld. Ik ben getrouwd, ben moeder van drie kinderen en heb 2 kleinkinderen. In 1990 heb ik mijn opleiding HBOV-verpleegkundige afgerond. Na een aantal jaren in de verpleging gewerkt te hebben, wilde ik iets in de alternatieve gezondheidszorg gaan doen en kwam toen in aanraking met voetreflex. Vervolgens ben ik gezichts-, hand- en oorreflex gaan doen en als laatste heb ik de Chinesche Tuina massage opleiding gevolgd.

Naast mijn praktijk geef ik les in verschillende massagetechnieken: Therapeutische Hand- en Voetmassage, Tenen lezen, Ontspannende lichaamsmassage, Gezichts massage voor jong en oud, Baby / Kindertuina, Access Bars en Energetische Facelift.

Behandeling en consulten gaan op afspraak, bij voorkeur overdag. Je kan zelf online een afspraak maken of bellen als dat je voorkeur heeft. Je krijgt bevestiging via de mail als afspraak geaccepteerd is. Je hebt geen verwijzing nodig. Behandelingen worden veelal vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Cursussen worden niet vergoed vanuit de verzekering. Voor dringende of acute klachten, bel mij dan voor een afspraak. Op korte termijn noodplekken beschikbaar.

Tijdens een behandeling is het niet altijd mogelijk om de telefoon te beantwoorden. Spreekt dan iets in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug. De beste tijden om te bellen zijn rond half negen, tussen de middag of na 17.30 uur.

Contact

Via deze contact pagina kun je ook een vraag stellen en zal ik zo snel mogelijk op reageren via de email. Mocht ik niet gereageerd hebben, neem dan telefonisch contact op.