Voorstellen

Mijn naam is Monique van den Beld. Ik ben getrouwd en ben moeder van drie kinderen en sinds kort oma geworden. In 1990 heb ik mijn opleiding HBOV-verpleegkundige afgerond. Na een aantal jaren in de verpleging gewerkt te hebben, wilde ik iets in de alternatieve gezondheidszorg gaan doen en kwam toen in aanraking met voetreflexologie. Vervolgens ben ik gezichts-, hand- en oorreflex gaan doen en als laatste de Chinesche Tuina massage opleiding.

Naast mijn praktijk geef ik les in verschillende massagetechnieken: Therapeutische Hand- en Voetmassage, Tenen lezen, Baby-Gezichtsreflex, Kindertuina, etc. Voor mensen die van massage hun vak willen maken geef ik onder de naam Sorensensitem link les in;   Koreaanse Handreflex, Japanse Cosmofacelift en Cosmofacial.

Behandeling en consulten gaan op afspraak, bij voorkeur overdag. Je hebt geen verwijzing nodig. Behandelingen worden veelal vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Tijdens een behandeling is het niet altijd mogelijk om de telefoon te beantwoorden. Spreekt U dan iets in en ik bel U zo spoedig mogelijk terug. De beste tijden om te bellen zijn rond half negen, tussen de middag of na 17.00 uur.

Contact

Via deze contact pagina kunt U ook een vraag stellen en zal ik zo snel mogelijk op reageren via de email.